Home  |  Startersbegeleiding  |  Belastingadviezen  |  Administraties  |  Contact
Het Laatste Nieuws
Nonas Administratieconsulenten & Adviseurs
Beltmolen 29
7587 RL
De Lutte

Tel: 0541 - 538241
Fax: 0541 - 539878
Mail: info [at] nonas.nl


BEGELEIDING STARTENDE ONDERNEMERS

Geen geld maar wel een idee !!

Bijna elke startende ondernemer heeft een fantastisch idee, de ambitie dit idee in een succesvolle onderneming om te zetten, maar in 90 % van de gevallen ontbreekt het geld dit te realiseren. Bovendien weet hij of zij heel vaak niet waar te beginnen en als ze toch weten dat de Kamer van Koophandel hulp biedt bij de start komen ze er achter dat de Kamer slechts verwijst naar adviseurs, maar niet daadwerkelijk zelf hulp kan bieden.

Maar welke adviseur moet ik dan kiezen?

Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in het opstarten en begeleiden van startende ondernemers gedurende de eerste drie jaar van hun onderneming tegen een alleszins redelijke prijs.

Onze begeleiding houdt in:

1. Het ondernemersplan
Samen met de ondernemer wordt in ca 6 tot 8 weken een ondernemersplan gesmeed, besproken, geanalyseerd en vervolgens aan de financiersinstelling(bank) voorgelegd. En met samen bedoelen wij ook samen, maar het meeste werk blijft de ondernemer in spe verrichten. Nadenken over zijn onderneming, omzetonderzoek verrichten, op internet brancheonderzoek doen etc. Dit alles vertaalt zich in een prognose voor de komende drie jaren, wat voorgelegd wordt aan een tweetal banken, samen met de ondernemer.

2. De eerste twee jaren
Gedurende de eerste twee jaren zullen wij u begeleiden met uw boekhouding, die u zelf met onze hulp kunt boeken, zodat wij na afloop van het boekjaar uw jaarrekening kunnen samenstellen en uw aangifte kunnen doen. Hiervoor maken wij met u vaste afspraken voor onze kosten, die u maandelijks kunt betalen.

3. De rest van uw leven als actief ondernemer
Onze begeleiding is u zo goed bevallen dat u de rest van uw leven ons uw belangen laat verzorgen.

Overigens de kosten van het ondernemersplan zoals onder 1 staat vermeld zijn 1.090, die u als startende ondernemer in twee jaar in gemakkelijke termijnen mag betalen. Als voorwaarde stellen wij hierbij dat u dan ook twee jaar uw boekhouding door ons laat verzorgen. Mocht de start niet lukken dan brengen wij u hiervoor een vast bedrag van 650 exclusief btw in rekening.