Home  |  Startersbegeleiding  |  Belastingadviezen  |  Administraties  |  Contact
Het Laatste Nieuws
Nonas Administratieconsulenten & Adviseurs
Beltmolen 29
7587 RL
De Lutte

Tel: 0541 - 538241
Fax: 0541 - 539878
Mail: info [at] nonas.nl


WELKOM OP DE WEBSITE VAN Nonas Administratieconsulenten & Adviseurs

Nonas is een gedreven kantoor dat zich vooral het lot aantrekt van de startende ondernemer(ster). Vooral de begeleiding bij het samenstellen van het ondernemersplan is voor ons het belangrijkste speerpunt, want een goed begeleide start is het succes van de onderneming.

Dit is de mening van Theo Noppen, die bij de grote accountantskantoren in Nederland heeft ervaren dat de startende ondernemer niet de voorkeur heeft van de grote kantoren. Alle starters kosten geld, maar naar mijn mening is de starter een potentiŽle multinational, als je maar weet waar je accenten moet leggen. Ruim dertig jaar is hij werkzaam in de accountancy en hij wil deze ervaring overbrengen op starters, die aantrekkelijk geprijsd en begripvol hun onderneming willen beginnen.

Ook helpen wij u bij de inrichting van uw administratie, die u naar eigen inzicht, zelf kunt verzorgen of deze activiteit aan ons kunt uitbesteden, zodat u zich kunt bezighouden met datgene wat u het liefst doet en wel ondernemen.

De jaarrekening en uw salarisadministratie zijn bij ons in goede handen, terwijl ook de belastingaangiften onze aandacht hebben.

Hebt u met uw bedrijf na een goede start een grote hoogte bereikt dan is de tijd aangebroken voor een gedegen vermogens- en financieel advies, waarbij wij ook het beheer van uw vermogen niet uit de weg gaan.

Meer over de activiteiten vindt u terug onder de buttons waarop u na de algemene informatie kunt klikken.