Home  |  Startersbegeleiding  |  Belastingadviezen  |  Administraties  |  Contact
Het Laatste Nieuws
Nonas Administratieconsulenten & Adviseurs
Beltmolen 29
7587 RL
De Lutte

Tel: 0541 - 538241
Fax: 0541 - 539878
Mail: info [at] nonas.nl


ADMINISTRATIES, JAARREKENING EN SALARISADMINISTRATIE

Uw administratie is voor u een voortdurende zorg. Enerzijds omdat de fiscus deze verplichting aan u oplegt, anderzijds omdat u graag wilt weten hoe u ervoor staat.

Wij hebben de mogelijkheid uw administratie voor u te boeken, maar natuurlijk kunt u ook zelf met een boekhoudprogramma uw boekhouding bijhouden. Regelmatig(minimaal eens per kwartaal) controleren wij samen met u uw boekhouding en kunnen wij op eenvoudige wijze u op de hoogte brengen van de door u behaalde resultaten. Bovendien analyseren we samen uw activiteiten in het afgelopen kwartaal en kijken wij samen met u naar de komende kwartalen(jaren).

Aan het einde van het boekjaar stellen wij uw jaarrekening samen en brengen het rapport uit voor u, de bank en de fiscus. Omdat we regelmatig al de resultaten hebben geanalyseerd zal het jaarrapport voor u nauwelijks verrassingen kennen.

Mocht uw bedrijf groeien dan zult u ook overwegen personeel in dienst te nemen. Hiervoor hebben we een volledig geoutilleerde salarisadministratie, die u met raad en daad terzijde zal staan met de loonstroken, aangiften loonbelasting en de verplichtingen naar fiscus en bedrijfsvereniging. Ook kunnen wij u behulpzaam zijn bij ziekmeldingen en andere activiteiten op het gebied van uw personeel.

Jaarlijks schatten wij het aantal uren dat wij aan uw administratie, jaarrekening en belastingaangifte zullen besteden, maken hiervoor een offerte en leggen deze aan u voor. De declaraties kunt u in gelijke maandelijks termijnen betalen, zodat u altijd weet waaraan u toe bent. Ook de loonadministratie kent een vast tarief per werknemer per maand.